miércoles, 21 de mayo de 2008

PRESENTACIÓN DEL BLOC DE UN COMPAÑERO


UN GRAN EJEMPLO DE SIMETÍA

1 comentario:

Q dijo...

Toni de la torre m'ha enviat aquesta proposta, al seu torn enviada per Angus Iglesias, de Cuaderno amarillo. Es tracta d'un meme estiuenc que consisteix a enumerar sis coses sense importància que ens fan feliços. Ara que comence a tenir temps per pensar-hi, me n'han vingut al cap unes quantes:

1.Disposar de molt de temps lliure per tenir el luxe de perdre'l.
2.Fer una migdiada com cal i, després, sense incorporar-me al món, llegir, assaig, novel·la... xe, de tot .
3.Eixir a sopar fora amb els amics per celebrar que ens estimem, i xarrar sense mesura ni censura.
4. Ser conscient que hom ha desconnectat tant de la feina que els noms s'esvaeixen.
5. Convidar els amics a casa, per menjar un àpat fresc, creatiu i divertit.
6.Caminar per la muntanya, molt, gaudint del que ens trobem a cada pas, i de l'esforç que _els majors, encara; els menuts, ja_ som capaços de fer.

Segons el que em tramet Toni,, les regles són: enllaçar amb la persona que ens convida, enumerar sis coses sense importància que ens fan feliços, fer constar les regles, triar sis persones que continuen amb el desafiament i, finalment, avisar-los amb un comentari al seu bloc.
Em toca ara passar el testimoni a sis persones. Aprofitant els nous blocaires que s'han incorporat aquests dies a la web 2.0, companys del taller de blocs i wikis, els convide a continuar el meme, i de retruc aprenen què és això: Ana Roig, Berna Coba, Empar Serna, Juan Bosco, Àngela Navarro i Águeda Valle. De segur que ho faran de grat.


27 / juny / 2008 16:41

Aquest és el text que he enganxat al bloc. I tu, t'animes? Bon estiu!